28 Aralık 2011 Çarşamba

Yeni Yıl Stili

Bugün itibariyle 2011'i geride bırakmamıza sadece 3 gün kaldı. Evlilikle üzerime çöken tembelliği yeni yılla birlikte atmayı planlıyorum ve bloguma gerekli özeni sağlama dileğiyle blogland'e dönüşümü kutlayan yazıyı huzurlarınıza sunuyorum :)

Siz yeni yılı nasıl geçireceksiniz bilmiyorum ama benim 2011'e vedam ya evde pijamalarımla ya da arkadaşlarla ev partisiyle geçiyor olacak. (31 Aralık gecesi sokağa çıkacak kadar delirmediğimi söyleyebilirim.)

Eğer siz de evde ailenizle,arkadaşlarınızla ya da yalnız olacaksanız işe kendinizden başlayın. O gün içiniz de dışınız da güzel olsun ;)

Kırmızı enerji verir, yeşil de huzur. İkisini de paletinize katın ve o günü boyamaya başlayın. Ben boyamaya tırnaklardan başlıyor olacağım. Aşağıda nasıl yapacağınızı görebilirsiniz. (Bu ve bunun gibi güzel fikirler için Lauren Conrad'ın blogunda siz de harika saç ve makyaj önerileri bulabilirsiniz. http://thebeautydepartment.com/2011/12/nailed-it-2/#more-4859)
TBDlightbright

Kırmızı ruj tabi ki kaçınılmaz! Bol rimel ve güzel bir Adele'vari :) kalem ile makyaj işi tamamdır.

2011_10_adele-cosmo-uk

Gelelim ne giyeceğimize... Bu benim kendim için oluşturduğum kombinim. Sizler de yeni yıldan ne beklediğinizi düşünün ve 2012'ye en güzel halinizle merhaba deyin. Yeni yıla yeni amaçlar ve yeni umutlarla başlayın!

new year red



Sevgilerimle,

1 yorum: