1 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni yildan ne bekliyoruz?

Yeni yila yine buyuk umutlar ve beklentiler ile girdik. Ben ne mi yaptim? Yakin arkadaslarim ve nisanlim ile evde yemek yedik. Tombala oynayip, televizyondaki yilbasi programlarini izledik. Bir de sizlerle kurdugum bu iliskinin onumuzdeki yil daha da artmasini dilerken, seneye tanisarak baslayalim dedim. Bunun icin yilbasi gecesi kiyafetim icerisinde birkac poz fotograf cektik. Umarim amator ruhumuzu begenirsiniz...


Elbise : H&M
Ceket : Kiki's Design by Founta Gunem

Tam bu fotograflar cekilirken annemin arkadaslarim icin hazirladigi yilbasi hediyesi olan kurabiyeleri gordum. Fotografini paylasmasam olmazdi. Bunlar hayatimda gordugum en havali yilbasi kurabiyeleri, denemek isterseniz tarifini calabilirim :)


Kapanisi dileklerim ile yapmak istiyorum...

Cok fazla sevgi diliyorum, hepimiz icin! Mayis ayinda kuracagim yuvam ve buyuyecek ailem icin ozellikle... Cam agaclarinin yanip sonen isiklari gibi renk ve pirilti diliyorum, her birimizin, kendimizi yaparken cok iyi hissettigimiz islerde isimlerimizin biraz daha parlamasi icin... Saglik ve guc diliyorum, herseye ragmen iyi amaclar icin birlesebilmek ve bunu surekli yapacak enerjiyi bulabilmek icin... Bir de hepimizin daha cok paylastigi ve daha cok yardimlastigi bir sene diliyorum. Umutlariniz hic kaybolmasin! Mutlu yillar!

2 yorum:

  1. Bloglar arasında dolaşmaya bayılan biri olarak senin de blogunu maalesef yeni keşfetmiş bulunuyorum:(( Bir kere elbisene bayıldım:)))))Kurabiyelere de bayıldım.. Ceket için tek bir söz söylemeye gerek yok.. Galatamoda süperdi zaten:)) Son olarak bütün iyi dileklerini üstüme alıp teşekkür ediyorum:)) ve sana da çok çok güzel, huzurlu (hatta mavi bisikletinle yemyeşil çayırlarda gönlünce "uçtuğun") bir yıl diliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. O zaman hoşgeldin Caterpillar :)
    Ben de güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
    Bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle ;)

    YanıtlaSil